Høyt, herlig & inspirerende
Endelig er det tid for Høyt, Herlig og Inspirerende 2025!
13-15 oktober braker det løs med et tettpakket program på Hovden.
På mandag blir det Get-Together!
Da mingler vi og møter nye og gamle ansikter.
Kokkene på Hovdestøylen disker opp med en flott buffet og DJ setter stemningen for kvelden.
Tirsdag er den store dagen.
Vi inviterer til en spennende dag på Grendehuset.
Her blir det foredrag med Kapteinen, John Inge Hammersmark fra Kompani Lauritzen, vinsmaking og foredrag med Jørgen Ljøstad fra Non Dos og det blir en «speeddate» med noen av Agders dyktigste matprodusenter.
Vi avslutte med innholdsrik storhusholdningsmesse med stort fokus på lokale «Matskatter». Sigurd Sollien loser oss selvfølgelig igjennom dagene i velkjent stil.
Når vi har fylt hodene med kunnskap og magen med godbiter, er det klart for Afterwork nedenfor Hovdestøylen, med Otra som vår naturlige bakgrunnsmusikk. Her blir det servert lokalt øl og Jens Eide griller sine fantastiske pølser. Det blir også Fjellquiz med Sigurd Sollien!
Kl.1800 møtes vi til aperitiff. Våre fantastiske lærlinger skaper en uforglemmelig festmeny sammen med Trond Moi, Trond Kristiansen, Hans Petter Klemmetsen og Knut Harald Sørdal. Det blir servert nøye tilpassede viner fra Moestue Grape Selections og Non Dos.
Vi lover store opplevelser og en fantastisk møteplass for bransjen vår. Håper vi sees!
PÅMELDINGEN STENGER FREDAG 3. OKTOBER - 18:00
Henvendelser etter denne dato sendes til:
messe@the-event.no
i regi av Mat og Reiselivsbransjens Opplæringskontor
Buffet og DJ
Her blir det foredrag med Kapteinen, John Inge Hammersmark fra Kompani Lauritzen og vinsmaking og foredrag med Jørgen Ljøstad fra Non Dos.
Lokale produsenter, spennende presentasjoner og smaksprøver
Lokalt øl og fantastiske pølser fra Jens Eide.
Fjellquiz med Sigurd Sollien.
Aperitiff i baren
Middag starter 18:30
4-retters middag med utdelinger og underholdning
Vi runder av kvelden på best mulig måte.


