Høyt, herlig & inspirerende
Endelig er det tid for Høyt, Herlig og Inspirerende 2024! 14-16 oktober braker det løs med et tettpakket program på Hovden. På mandag blir det Get-Together med fantastiske lokale smaker, mingling og hygge.
Tirsdag blir den store dag. I år er det kvinnelige kokker og sommelierer som sammen med våre fantastiske lærlinger skal skape magi. Vi snakker girlpower på sitt beste! Det blir en uforglemmelig festmeny med nøye tilpassede viner. Vi lover dere en opplevelse dere ikke vil glemme.
Men før vi fyrer opp kvelden, inviterer vi til en spennende dag på Grendehuset. Her blir det foredrag med blant annet selveste Dag Otto Lauritzen, en «speeddate» med noen av Agders dyktigste mat-produsenter og en innholdsrik storhusholdningsmesse med stort fokus på lokale «Matskatter». Sigurd Sollien loser oss selvfølgelig igjennom dagene i velkjent stil.
Når vi har fylt hodene med kunnskap og magen med godbiter, er det klart for Afterwork nedenfor Hovdestøylen, med Otra som vår naturlige bakgrunnsmusikk. Her blir det servert lokale øl og brennevin i et bredt spekter – noe for enhver smak og litt til!
Etter dette rusler vi opp til en fantastisk festkveld og hyggelige stunder rundt bordene venter. Og som prikken over i-en, står Erlend Gunstveit med fullt band klar til å løfte taket etter desserten! Dette blir en kveld som skriver seg inn i historiebøkene!
Vi gleder oss til å se deg 😊
PÅMELDINGEN STENGER FREDAG 4. OKTOBER - 18:00
Henvendelser etter denne dato sendes til:
synnove@the-event.no
i regi av Mat og Reiselivsbransjens Opplæringskontor
Med blant annet Dag Otto Lautitzen
Lokale produsenter, spennende presentasjoner og smaksprøver
Lokalt øl og brennevin med gode smaker fra Fiskeeksperten Reinhartsen
4-retters middag med utdelinger og underholdning
Erlend Gunstveit med band entrer scenen